image/svg+xml
image/svg+xml

“Öğretmenler Günü Koşusu” gerçekleştirildi

   Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Öğretmenler Günü Koşusu’ öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 140. Yıl Park’ında başlayan koşu, Ağdacı Kampüsü’nde sona erdi. Üniversitemiz öğretim elemanlarının da katıldığı koşu renkli görüntülere sahne oldu.

   Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki koşuyu kadınlarda Emine Özge Çetin, erkeklerde ise Berat Ölmez birinci tamamladı. Berat Ölmez’in ödülü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından verilirken, Emine Özge Çetin’in ödülünü ise BESYO Müdürü Doç. Dr. Taner Bozkuş verdi.

   Öğretmenler Günü Koşusu ödül töreninde konuşan Rektör Uzun, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Üniversitemizi gururlandıran sonuçlar alarak bizleri mutlu etmiş, etmeye devam etmektedir. Gerek yurt içi gerek yurt dışı müsabakalarda alınan sonuçlar hem ülkemizi hem de üniversitemizi uluslararası sıralamalarda üstlere taşımaktadır. Ancak bu başarılarla yetinmeyip daha fazlasını hedeflemeliyiz. Bizim sporcularımızdan beklentimiz bu saatten sonra olimpiyat şampiyonluğudur. Çalışmanızla, azminizle bunu başarabileceğinize inanıyorum. Bartın Üniversitesi olarak hedeflerinize giden yolda en büyük destekçiniziz. Ayrıca, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta sportif rekreasyon dersi öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilerimizi teşekkür ederim” dedi.