1. Sınıf ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon (Uyum) Etkinliği Gerçekleştirildi

2021-2022 Akademik Yılı’nda bölümümüze yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencileri ve pandemi sürecinden dolayı yüzyüze eğitime yeni başlayacak olan 2. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon (uyum) eğitimi 05 Ekim 2021 Salı günü saat 13:30’da fakültemiz binasında yer alan Amfi 1 salonunda gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte öğrencilerimize, fakültemizin tanımı, üniversitemiz ve bölümümüzün resmi sosyal medya hesaplarının tanıtımı, bölümümüzde görevli olan öğretim elemanlarının tanıtımı, öğrencilerin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları ve ders seçimleri ile ilgili mevzuat ve öğrenci disiplin hükümlerinin bilgilendirilmesi, bölümümüzde ve üniversitemizde yapılan çeşitli etkinlikler hakkında bilgilendirme, kütüphane hizmetleri ile ilgili bilgilendirme, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü hakkında bilgilendirme, fakültemiz idari personeli hakkında bilgilendirme ve ortak derslerin uzaktan eğitim yolu ile verilmesi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

• Doğa Temelli Eğitim Gerçekleştirildi

• Kamp Malzemeleri Tanıtımı Etkinliği Gerçekleştirildi