9. Geleneksel Öğretmenler Günü Koşusu Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Öğretmenler Günü Koşusu etkinliği bu yıl 6 Şubat Kahramanmaraş Depreminde hayatını kaybeden öğretmenler ve tüm şehit öğretmenlere ithafen gerçekleştirildi. Etkinlikte Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk anısına Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri Zeybek Gösterisi düzenledi. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 katılımcı ile tamamlanan etkinlikte dereceye giren katılımcılara 100. Yıl kupası ve madalyası taktim edildi. Etkinlikten sorumlu Dr. Öğretim Üyesi Sevim Handan YILMAZ, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mine TURĞUT ve diğer bütün öğretim üyeleri etkinlik alanında hazır bulundu.
  • Ramazan Ayı Çiftler Bocce Turnuvası Gerçekleştirildi

• Doğa Sporları Dersi Kapsamında "Kano Etkinliği" Gerçekleştirildi

• Kadir DEMİRCAN ile "Sen'li Gen'li Sohbetler" Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya