Fakültemizde 2021 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2021 Yılı Akademik  Kurul  Toplantısı; Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN’ın başkanlığında, bölüm başkanları ile öğretim  elemanlarının  katılımlarıyla 01 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 17.00’de Fakültemizde yapıldı.

Toplantıda, Fakültemiz Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN’ın tüm öğretim elemanları ile tanışması ile akreditasyon süreç yönetimleri kapsamında yapılması gereken hususların yanında dilek ve temenniler görüşüldü.

Akreditasyon süreçlerine yönelik oluşturulan Koordinatörlük hakkında bilgilendirme yapıldı, bölümlere örnek uygulamalar hakkında bilgi verildi. Yaklaşık bir saate yakın süren toplantı,  dilek ve temennilerle sona erdi.
  • Ramazan Ayı Çiftler Bocce Turnuvası Gerçekleştirildi

• Doğa Sporları Dersi Kapsamında "Kano Etkinliği" Gerçekleştirildi

• Kadir DEMİRCAN ile "Sen'li Gen'li Sohbetler" Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya