Fakültemizde Görev Değişimi

Spor Bilimleri Fakültesi gerçekleştirilen törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeni görevlerinden dolayı Prof. Dr. Mustafa Zahit Serarslan’ı tebrik ederek, göstermiş olduğu gayret ve sunduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Bülent Cengiz’e teşekkür etti.

Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için bilimsel anlamda gösterdiğimiz gayretin yanında, spor alanında da söz sahibi olma hedefimiz var. Spor Bilimleri Fakültesi olarak bireysel ya da takım halinde bugüne kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında sayısız başarıya imza attık. Dünya ve Avrupa şampiyonlarımız Bartın Üniversitesi ailesinin bir üyesi olarak göğsümüzü kabarttı. Sadece sportif anlamda değil akademik anlamda da sempozyumlar, paneller, yarışmalara ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yaptık. Spor Bilimleri Fakültesi ile kaliteyi önceleyerek ve sürdürülebilir çalışmalara öncelik vererek başarılarımızı arttıracağımıza olan inancım tamdır.” dedi.