Köy Okullarına Yardım Projesi

Bartın Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümümüz ’de 2. sınıf öğrencilerine verilmekte olan Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, Kumluca Beldesi Zafer Köyü’nde bulunan, Zafer İlkokulunda 20.12.2023 tarihinde, Faaliyete uygun spor alanlarının belirlenmesi, Spor ve sosyal duyarlılık içeren görsellerin sınıflarda çizilerek boyanması, spor alanlarının saha çizgileri ve ufak tadilatlarının yapılması, ayrıca öğrencilerimiz tarafından köy okulu öğrencileri için mangal yapılarak yemek ikramının sunumu ile hazırlanan hediyelerin takdim edilmesi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu yere öğrencilerin ulaşımının sağlanması, kahvaltı ve öğle yemeklerinin temini ile güvenlik ve olası sağlık problemlerinin önlenmesi amacıyla gerekli iletişimler kurulmuş, Kumluca’da bulunan Zafer İlkokulu Müdürü Ercan Karataş, Elif Tekstil sahibi Orhan TOFAN ve Kumluca Belediyesinin katkılarıyla faaliyetimiz gerçekleştirilmiştir. Ders sorumlusu Dr. Murat SARIKABAK, “Bu faaliyet kapsamında yapılan uygulamalar esnasında desteklerini esirgemeyen Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi başkanlığına ve derse katılan öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığımız ve Spor Bilimleri Fakültesi yönetimlerine teşekkür ederiz” dedi.