Şehit Uğur Akyer Anaokulu bahçesine, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları ile Spor ve Çevre dersleri kapsamında, uzman ekip desteğiyle Ahşap malzemeler kullanılarak bir oyun evi, salıncak, tahteravalli ve mini golf sahası ile çeşitli oyuncaklar yaparak hediye ettiler.
İlgili derslerin sorumlusu Dr Öğretim Üyesi Murat SARIKABAK faaliyetlerin yürütülmesinde desteklerinden dolayı, Rektör Prof Dr. Orhan UZUN'a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Bilal DEMİRHAN'a, Bölüm Başkanı Doç Dr. Sercan KURAL'a ve Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanı Gökhan ARSLAN'a çok teşekkür ederim dedi. Tüm süreçlerde öğrencilerimizin desteği ve motivasyonu sayesinde ilimizde ulaşmadığımız okul, yüzünü güldürmediğimiz çocuk kalmasın diyerek çıktığımız yolda teknik işlerin başarılmasında da özellikle Ömer DELİALİOĞLU'nun desteği, Tuna TURGUT hocamızın ders materyallerinin katkısı ve tüm üniversite birimleri ve çalışanlarının çabasıyla sürecin tamamlanabildiğini söyleyen Dr. Murat SARIKABAK, dünyanın insanlık sınavı verdiği bu günlerde, Gazze de yaşananlardan dolayı artan duyarlılık ve bilinçle, şehitlerimizi bir kez daha anarak, onlardan birinin isminin olduğu bir okula hizmet etmenin serefini duyuyoruz, Şehidimiz Uğur AKYER başta olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun, dedi.
  • Güz Dönemi Dönem Başı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Dönem Başı Bilgilendirme ve Ders Seçimi Toplantıları Gerçekleştirildi

• Öğrencilerimiz Barü Marinefest'e Katıldı

• Bölümümüz Öğretim Elemanları ile Toplantı Gerçekleştirildi