Akran Eğitimi Kapsamında 2. Sınıf Öğrencilerimiz Bölümümüz Öğrencilerine "Kış Aylarında Sokak Hayvanları Nasıl Korunmalı" Konulu Seminer Verdi

Akran Eğitimi Kapsamında 2. Sınıf öğrencilerimiz bölümümüz öğrencilerine "Kış Aylarında Sokak Hayvanları Nasıl Korunmalı" konulu semineri verdi. Kış aylarında hayvanların korunma ve beslenme şekilleri, donma durumlarında ilk yardım konuları açıklanmıştır. Kış aylarında sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanlara farkındalık kazanılabilmesi ve dikkat çekebilmek için el broşürleri bastırılıp okulun görünür bölgelerine asılmış ve öğrencilere iletilmiştir.
Seminere katkıda bulunan öğrencilerimizi tebrik ederiz.