İbrahim Enes SEFA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İbrahim Enes SEFA Türkiye Şampiyonu
   Türkiye Karate Federasyonu’nun ulusal seviyedeki en büyük organizasyonu olan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası, 9-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde düzenlendi. Veteranlar müsabakaları ile başlayan şampiyonanın kapanış gününde yapılan final mücadeleleri, nefesleri kesti.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1.Sınıf öğrencimiz İbrahim Enes SEFA Erkekler katada, genç rakibi karşısında tecrübesini tatamiye yansıtarak sonuca gitti. 5 yaşından bu yana tatamide olan 22 yaşındaki İbrahim Enes ise kariyerindeki ilk büyükler finalinde altın madalyaya uzanmayı başardı. Değerli öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.